M- pentue s. 29.04.2017



<3 Onnen täyteinen päivä lauantaina 29.4.2017 <3

Aamulla alkoi näyttää siltä, että tänään on se päivä - vihdoin päästään tositoimiin!

Alku meni hitaasti ja välillä jo tuntui siltä ettei ensimmäinen mahdu mitenkään tulemaan sieltä omin avuin joten pikku avustuksella sitten sieltä syntyi ensimmäien "sininen" poika Utu makuuhuoneemme lattialle Helmi kun ei kelpuuttanut hänelle laittamaani synnytyslaatikkoa.. 

Siirryimme sitten käytävälle koirien petiin antamaan ensimmäisiä imuja pennulle ja ei kauaa kulunut kun seuraava jo ilmoitteli tulostaan... seuraavaksi syntyi "pinkki" tyttö Miina sitten käytävälle... 

Tässä vaiheessa siirsin pennut pentuhuoneeseen jossa syntyi kolmas eli "vihreä" Pablo poika kuljetusboksiin ;) ja tässä vaiheessa tunnustelin että kyllä siellä edelleen liikettä on joten taitaa minun oma lasku pentujen määrästä pitää paikkansa :)

Neljäntenä syntyi "oranssi" tyttö eli Irmeli ja tässä vaiheessa olin onnesta sekaisin.... MINÄKIN SAAN TYTTÖNI <3 sillä olin luvannut yhden tytön tyttärelleni Carolinalle ja jos toista tyttöä ei olisi tullut olisin itse "jäänyt ilman".

Viimeisenä ja viidentenä.... vai pitäisikö sanoa bonuksena syntyi "violetti" tyttö Mai <3 ultrassahan näkyi neljä pentua ja itse ennen ultraa laskin että neljä varmaa mutta todennäköisesti viisi.

Voi tätä onnen tunnetta kun kaikki on hyvin.... pentue nro 10 saa minulta kyllä täyden kympin!!



 Niin onnellinen Helmi-emo viiden vastasyntyneen poikasensa kanssa...
no joo täytyy myöntää että kasvattaja on varmaan ainakin yhtä onnellinen <3<3



Ihana viisikko... yksi nukkuu pesän perällä


vihreä, sininen, pinkki, oranssi ja violetti



Pari vuorokautta synnytykseen <3